luzzattigramsci.it

  

Bästa artiklarna:

  
Main / Krymeka whatsapp-kontakter blockerar

Krymeka whatsapp-kontakter blockerar

Denna wikiHow lär dig hur du kan förhindra att en WhatsApp-kontakt meddelar dig. Du kan blockera kontakter på iPhone, Android och stationära versioner av WhatsApp. Den här artikeln var medförfattare av vårt utbildade team av redaktörer och forskare som validerade den för noggrannhet och omfattning.

Utvalda artiklar WhatsApp. Kontakta blokkeren på WhatsApp. 18 mars 2019. wikiHow Tech Team följde också artikelns instruktioner och validerade att de fungerar. Läs mer ... Metod 1. Öppna WhatsApp. Tryck på WhatsApp-appikonen, som liknar en vit telefon och pratbubblans kontur på en grön bakgrund. Detta öppnar WhatsApp till den sista sidan du öppnade om du är inloggad på ditt konto.

Tryck på Inställningar. Det är i det nedre högra hörnet av skärmen. Om WhatsApp öppnas för en chattkonversation, tryck först på knappen "Tillbaka" längst upp till vänster på skärmen. Tryck på Konto. Det här är högst upp på sidan Inställningar. Tryck på Sekretess. Det är högst upp på kontosidan.

Tryck på Blockerad. Du hittar det här längst ner på sekretesssidan. Om du gör det öppnar du din WhatsApp-blocklista. Tryck på Lägg till ny .... Det är högst upp på sidan. Om du har några kontakter blockerade, lägg till ny ... Välj en kontakt att blockera. Tryck på namnet på kontakten som du vill blockera för att lägga till dem i din blocklista.

Avblockera kontakten vid behov. Om du någonsin vill avblockera kontakten gör du följande: Tryck på Redigera längst upp till höger på sidan "Blockerad". Tryck på den röda cirkeln. Blockera en kontakt från en chatt. Om du vill blockera någon som inte finns i dina kontakter kan du blockera dem från deras chattinställningar: Tryck på chatten med den person som du vill blockera. Tryck på kontaktens namn eller nummer högst upp på chatsidan.

Bläddra ner och tryck på Blockera kontakt. Tryck på Blockera när du blir ombedd. Metod 2. Det är i det övre högra hörnet av WhatsApp-huvudskärmen. En rullgardinsmeny visas. Det här alternativet finns i rullgardinsmenyn.

Det är högst upp på sidan Inställningar. Du hittar det här högst upp på kontosidan. Tryck på Blockerade kontakter. Det är nära botten på sekretesssidan, precis under rubriken "Meddelanden". Om du gör det öppnas din blocklista.

Tryck på ikonen "Lägg till". Den personformade ikonen med ett plustecken bredvid den finns längst upp till höger på skärmen. Din Androids WhatsApp-kontaktlista öppnas. Välj en kontakt. Tryck på kontakten som du vill blockera. Om du gör det läggs personen omedelbart till i din blocklista. Tryck länge på kontaktens namn på sidan "Blockerade kontakter".

Tryck på Avblockera namn när du blir ombedd. Bläddra ner och tryck på Blockera längst ner på sidan. Metod 3. Öppna WhatsApp Web. Gå till https: Logga in på WhatsApp Web om det behövs. Om du inte är inloggad på WhatsApp Web i din webbläsare, gör något av följande beroende på din smartphone innan du fortsätter: Det är högst upp i listan över chattar till vänster på sidan.

Klicka på Inställningar. Klicka på Blockerad. Det finns i inställningsmenyn till vänster på sidan. Klicka på namnet på kontakten som du vill blockera.

Detta kommer att lägga dem till din WhatsApp-blocklista. Avblockera en kontakt vid behov. Om du någonsin vill avblockera kontakten via WhatsApp Web gör du följande: Klicka på X till höger om kontaktens namn. Klicka på chatten du vill öppna. Klicka på kontaktens namn högst upp på sidan. Rulla ned i den högra rutan och klicka sedan på Blockera.

Eftersom blockering bara hindrar personen från att personligen kontakta dig. En grupp är ett offentligt utrymme, så du kan fortfarande se blockerade kontakter i gruppen. Ja Nej Inte till hjälp 0 Hjälpsam 5.

Klicka på de tre vertikala prickarna längst upp till höger på skärmen. Välj sedan alternativet 'Mer.

Inte bra 4 Hjälpsamt 4. Ja, för att blockera dem hindrar bara personen från att personligen kontakta dig. En gruppchatt är ett offentligt utrymme, så du kan fortfarande se blockerade kontakter i gruppen. Inte hjälpsam 0 Hjälpsam 0.

Inkludera din e-postadress för att få ett meddelande när denna fråga besvaras. Har redan svarat Inte en fråga Dålig fråga Annat. Tips Blockerade kontakter kommer inte att kunna se några ändringar av din profilbild, namn eller statusuppdateringar från det att du blockerar dem. På samma sätt kommer din "senast sett" tidsstämpel och onlinestatus inte längre att vara tillgänglig för en blockerad kontakt.

Att blockera en kontakt tar dig inte bort från deras kontaktlista eller tar bort deras post från din. Du måste fysiskt ta bort den här personen från dina kontakter för att ta bort dem.

Om du väljer att avblockera en kontakt senare kommer du inte att få några meddelanden som skickades medan de blockerades. Varningar Du kan inte avblockera ditt nummer från en annan persons kontaktlista. Det finns för närvarande inget alternativ att blockera okända användare innan de meddelar dig.

Från vissa indikatorer kan användare kanske berätta om du har blockerat dem. Redigera relaterade wikiHows. Utvalda artiklar WhatsApp På andra språk: Är den här artikeln uppdaterad? Cookies gör wikiHow bättre.

Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår cookiepolicy. Testat av :. Relaterade artiklar.

(с) 2019 luzzattigramsci.it