luzzattigramsci.it

  

Bästa artiklarna:

  
Main / Vad är heptylundecylenat

Vad är heptylundecylenat

För att köpa denna produkt, skicka oss en förfrågan. Heptylundecylenat är heptylestern av 10-undecensyra som erhålls genom krackning av ricinolja. Heptyl Undecylenate är ett alternativ till hudvårdsprodukter baserade på silikon och mineralolja eftersom det härrör från en vegetabilisk källa.

Dessutom erbjuder vi produkten till en rimlig och konkurrenskraftig kostnad för våra kunder. Översikt Översikt Heptyl Undecylenate är heptylestern av 10-Undecenoic Acid som erhålls genom krackning av ricinolja.

Användning av Heptyl Undecylenate Heptyl Undecylenate fungerar som ett mycket bra mjukgörande medel och används därför i fuktighetskräm. Den har förmågan att stanna kvar på hudytan och förhindra förlust av fukt, vilket minskar hudflagning och förbättrar dess utseende. Det hjälper till att bibehålla det mjuka, smidiga och smidiga utseendet på huden. Det används mest i kosmetika, personligvårdsprodukter, hudvårdsprodukter som hudkräm, solskyddskräm, hårschampo, ansiktsmassagekräm, naturlig hårolja, eyeliner, ansiktsoljedämpande kräm.

Varför ACME? Färglös till blekgul vätska.

(с) 2019 luzzattigramsci.it